Vi tilbyder

Frej.dk er en professionel B2B-leverandør af logistikservice til virksomheder med behov for intern/ekstern flytning, montering af møbler og inventar, eller løsning af specifikke logistikopgaver, med Frej.dk som “Serviceprovider” indenfor hele eller dele af jeres Supply Chain. Flere og flere erhvervskunder har opdaget en økonomisk gevinst ved at outsource lager, levering og montage til en variabel udgift hos os, frem for selv at skulle budgettere med faste udgifter til egen administration, husleje, faste ansatte, lastbiler m.v.

Med focus på møbler og inventar, udfører vi næsten alle montage- og logistikopgaver. Vores virksomhed er bygget på tryghed, høflighed og høj effektivitet. I forbindelse med flytning tilbyder vores mandskab også demontering af eksisterende møbler og indbo. Alt bliver skånsomt og forsvarligt nedpakket, transporteret og udpakket igen. I tilfælde af pladsmangel sørger vi for opbevaring, uanset det er indbo, firmainventar eller papirarkiver som skal opbevares. Vi sørger også for opsamling, opbevaring og sikkerhedsmakulering af fortroligt materiale.

Frej.dk tilbyder alle kunder GRATIS udlån af flyttekasser til brug under flytningen. Vi leverer og afhenter flyttekasserne igen på jeres adresse. Vores service omfatter også tilbud om bortskaffelse af gammelt inventar.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af jeres opgaver. Hos Frej.dk er vi friske på enhver udfordring – og vi stopper ikke før opgaven er løst!