Montage

Frej.dk har professionelle montører til alt, hvad en moderne virksomhed har brug at få monteret, når det gælder indretning af erhvervslokaler, kontorer, møderum, kantiner m.v. Vi har erfaring med montering af alt fra mindre justeringer og reparationer af møbler og inventar, til store installationer og totalindretninger hos mange forskellige typer virksomheder, såvel private som offentlige.

Desuden har vi stor erfaring med demontering og rydning af lokaler. Vi arbejder løbende med rydning af konkursboer for kuratorer hos nogle af landets største advokatfirmaer.

Vi har specialiseret os i levering og montering af komplette kontormiljøer i Danmark og udlandet. Vi udfører opgaver i fast samarbejde for nogle af Danmarks største møbelproducenter og er vant til brede sortimenter, der dækker mange forskellige møbeltyper og mærkevarer. Her nævnes bl.a. Duba-B8, DesignOffice, GUBI, Fumac, Martela, Montana, Dencon m.fl.

Eksempelvis foretager vi møbelopsætning, fejlfinding og vedligeholdelse af el-arbejdsborde, specialtilpasninger af skranker/receptioner, vægmontering af reoler og tavler, opsætning af showrooms, udstillinger m.v.

Ekstern hjælp til Facility Services

I tilfælde af ferie, sygdom eller spidsbelastninger tilbyder Frej.dk både dag-til-dag-service, samt længerevarende vikariater eller fast drift. Vi forsøger så vidt muligt at sende de samme montører så de bliver fortrolige med de interne processer og andre lokale forhold hos kunden.