Privat flytning

En flytning af privatbolig kan være en mindre opgave, som overstås på en enkelt time. Det kan også være en stor og mere kompliceret opgave, som tager flere dage. Ikke mindst, hvis det gælder flytning mellem landsdelene eller hvis I skal flytte til udlandet.

Uanset opgaven, så har vi hos Frej.dk erfaringen. Vi har specialiseret os i at gøre flytning af privat indbo let og overskuelig. Du kan vælge mellem følgende forskellige løsninger:

Fast pris:
Hvis du er interesseret i et fast tilbud, kan vi besigtige dit indbo, hvorefter vi udarbejder et skriftligt tilbud, der indeholder en fast pris og øvrige vilkår for flytningen. Det skriflige tilbud får du normalt tilsendt pr. e-mail.

Timepris:
En privatflytning kan også udføres på timepris. Du ringer og bestiller os til en bestemt dag, vi udfører flytningen efter dine anvisninger, og afregning sker kontant efter antal forbrugte timer.

Desuden kan du vælge flytteløsning hos Frej.dk som en totalløsning, hvor vi sørger for alt, eller du kan selv deltage og spare på regningen.

Totalløsning:
Vi sørger for både nedpakning, flytning til ny adresse, og udpakning/indsætning. Naturligvis efter dine anvisninger.

Du pakker, vi flytter:
Du sørger selv for nedpakning af dine møbler. På den aftalte dag henter vi møblerne og transporterer dem til den nye adresse. HUSK at du kan låne eller købe flyttekasser, mærkater, bobleplast, tape og alt det andet udstyr, som sikrer beskyttelse af dit indbo.