Persondataoplysninger (GDPR)

Baggrund og formål
Frej.dk er forpligtet til at overholde persondatalovens regler, samt gennemføre interne procedurer der sikrer fortrolighed om personoplysninger (GDPR). På denne side kan du læse hvordan vi anvender og sikrer dine personoplysninger. Vi respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning og EU-forordninger (GDPR).

Generelt behandler vi persondata, når du er kunde hos os eller hvis vi modtager persondata fra dig i forbindelse med brugen af vores website. Vi bruger persondata til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores hjemmeside. Læs i øvrigt nærmere om cookiepolitik på Vores brug af cookies for mere information om behandling af din adfærd på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af persondataoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os:


Frej.dk ApS
Ejby Industrivej 30
DK-2600 Glostrup
Tlf.  42 360 360
E-mail: info@frej.dk
CVR nr. 34604363

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker for eksempel hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser eller bliver registreret som kunde for at gøre brug af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone,

din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger på vores hjemmeside.

Når du selv udfylder en formular for eksempel tilmelder dig vores nyhedsbrev eller gør brug af kontaktformularen, så behandler vi desuden dine informationerne: Firmanavn, personnavn, e-mail adresse og IP-nummer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, går tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at levere de services du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendte. Information om besøgte sider på hjemmesiden sendes til Google Analytics. Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til YouTube eller Vimeo. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder
Som besøgende eller kunde hos os behandler vi dine oplysninger som en del af en aftale. Det giver dig grundlæggende følgende rettigheder:

Indsigt og berigtigelse
Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes.

Sletning
Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning. Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet os i et maskinlæsbart format.

Sådan retter du henvendelse
Hvis du retter henvendelse for at bede om indsigt, så er det vigtigt for os at vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre end dig. Derfor skal vi kunne verificere, at du faktisk er den person du giver dig ud for at være. Skriv til os for henvendelse vedrørende dette: info@frej.dk

Klage til Datatilsynet
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Klagen skal indgives til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tel.: + 45 3319 3200
Fax + 45 3319 3218
e-mail: dt@datatilsynet.dk

Vi opfordrer dig til at rette henvendelse til os inden en eventuel klage, så vi har mulighed for at indgå i en dialog og afhjælpe dine spørgsmål.

1. Marts 2019 – Frej.dk ApS