Om Frej.dk

Om Frej.dk

Frej.dk er en familieejet virksomhed, der snart kan fejre 20 år som en af Danmarks førende inden for erhvervsflytninger og møbelmontage. Med vores hovedkontor placeret i Glostrup, yderligere lager i Rødovre samt en afdeling i Brabrand er vi i stand til imødekomme jeres virksomheds behov uanset, hvor i landet I skal til og fra.

Ekspertise og erfaring

Holdet hos Frej.dk består af over 25 medarbejdere. En del af dem har været her fra starten af, og alle kender hinanden. Det er vigtigt for os. Tilfredse medarbejdere betyder mindre udskiftning, hvilket sikrer os den nødvendige erfaring til i fællesskab at løse opgaverne og sikre jer en gnidningsløs flytning.

Historie

Frej.dk blev grundlagt i 2007 med en vision om at skabe en moderne, effektiv flyttevirksomhed, der tager sig tid til at gøre tingene ordentligt. Det gælder både over for vores kunder, der skal have en tilfredsstillende oplevelse, over for vores medarbejdere, der skal have gode lønvilkår, og over for miljøet, der skal skånes så vidt muligt. Vores insisteren på kvalitet og pålidelighed er blevet taget så godt imod, at vi med årene har udviklet os til at blive en af branchens førende aktører. Stadig med de samme grundlæggende værdier og visioner, så I er garanteret en vellykket flytning.

National rækkevidde

Uanset hvor i Danmark din virksomhed befinder sig, er Frej klar til at håndtere din flytning. Vi opererer landsdækkende for at imødekomme behovene hos vores mangfoldige kundegruppe og sikre, at vi altid er tæt på, hvor du har brug for os.

Vælg Frej som din partner i virksomhedsflytninger og lad os sammen skabe en problemfri overgang til din virksomheds næste kapitel.