Levering og montering

Vi tilbyder møbelfirmaer og kontraktforhandlere at stå for levering og montering af møbler og installationer til slutbrugere.

Få et tilbud

Et strategisk samarbejde

Vi har specialiseret os i levering og montering af komplette kontormiljøer til erhvervslivet i Danmark. Opgaverne udføres i fast samarbejde med nogle af de største producenter og aktører i møbelbranchen, så vi er vant til at håndtere brede sortimenter på tværs af møbeltyper og mærkevarer.

Vores kunder outsourcer til Frej.dk for at sænke deres faste udgifter og forbedre driftsøkonomien på den enkelte leverance for på den måde at øge deres konkurrenceevne. Et strategisk, praktisk og udbytterigt B2B-samarbejde baseret på et løbende skriftligt samarbejdsgrundlag. Kontakt os i dag for at høre mere om vores leverings- og monteringsservice. 

Erfarne montører

Vi er eksperter i montage. Vores erfaring dækker alt fra mindre reparationer af møbler og inventar til store installationer og totalindretninger. Nogle opgaver har været for små firmaer, andre har været projekter med op til 2.500 arbejdspladser hos store virksomheder, såvel private som offentlige. Vores mandskab, biler og udstyr giver os kapacitet til at håndtere de fleste store møbleringsprojekter i Danmark.

"We at NORNORM are proud to partner with Frej.dk for our furniture delivery and installation needs. Their professionalism, efficiency, and attention to detail ensure that our clients receive a seamless and exceptional service every time. Frej.dk consistently goes above and beyond, helping us maintain the high standards our customers expect. We couldn't ask for a better partner in delivering and installing our office furniture solutions."

Lucas Dyreborg
Project Implementation Manager
NORNORM

Hvordan fungerer en Frej.dk-leverance?

Bookning

Ved bookning sender I kundeoplysninger, tegninger, adgangsforhold, kontaktperson og adresse.

Modtagelse af varer

Vi gennemgår varerne ved modtagelse på lager, sender kvitterede fragtsedler til jer, og når alle ordrens varer er modtaget, bliver de frigivet til pluk.

Levering og montering

Vi leverer, bærer ind, monterer, rengør efter montage og aftørrer møbler.

Afrapportering

Vi sender kvitterede følgesedler retur og afslutter ordren til fakturering.

Vi rådgiver dig på vej videre

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din transport- eller flytteopgave.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.