Cable management

Grundig og korrekt kabelstyring er altafgørende for en glidende overgang. Vi sørger for, at der er styr på jeres kabler både før, under og efter flytningen.

Få et tilbud

Grundig nedtagning og opsætning

Står I over for interne omrokeringer eller flytning af hele jeres virksomhed? Frej.dk kan stå for håndteringen af kabler, computere mm. Vi afmonterer, nedpakker og monterer jeres IT-arbejdspladser, så jeres medarbejdere kan fortsætte deres arbejde umiddelbart efter flytningen. Det gælder uanset, om vi skal genbruge jeres eksisterende IT eller stå for modtagelse, udpakning, opsætning og kabling af nyt udstyr.

Når kablingen skal opgraderes

Hvis jeres arbejdspladser og mødelokaler skal opgraderes – med nye strømskinner, kabelbakker, skærmarme, konferenceborde – tilbyder Frej.dk at stå for montering og kabling. Uanset hvor stor eller lille en tilretning I står overfor, kan vi hjælpe med know-how, løsningsforslag og eksekvering, så jeres arbejdspladser står skarpt og velfungerende. klar til brug.

I arbejder uforstyrret videre

Ønsker I at minimere driftstab og få kablet uden for almindelig arbejdstid eller henover en weekend så medarbejderne ikke bliver berørt af opgaven, kan vi selvfølgelig også klare det.

Hvordan fungerer processen?

Indledende møde

Vi besigtiger opgaven og afdækker jeres behov

Planlægning og rådgivning

Vi udarbejder i samarbejde med jer en tidsplan, lægger budget, vælger materialer og udarbejder mock-up til godkendelse.

Kablingen

Vi sikrer at jeres IT-opsætning er klar til, at medarbejderne møder ind.

Vi rådgiver dig på vej videre

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din transport- eller flytteopgave.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.