Projektledelse

Mange opgaver skal koordineres i forbindelse med flytning af virksomhed eller indretning af domicil. Vi tilbyder at styre hele forløbet.

Få et tilbud

Godt forberedt er halvt fuldendt. Henvend jer derfor til os i god tid, så vi kan give jer den nødvendige rådgivning og sammen få startet planlægningen så effektivt som muligt.

Tryghed gennem planlægning

Inden vi går i gang med at flytte jeres virksomhed, tager vi et indledende møde for afdække jeres forventninger og behov. Derefter udarbejder vi en plan for det samlede projekt – leveranceplan, logistik, flyttekoordingering, tidslinje – som giver jer det fulde overblik.

One Point of Contact

Med Frej.dk som partner slipper du for at involvere en række forskellige leverandører. Vi er jeres One Point of Contact, der står for hele processen i forbindelse med jeres projekt. Du behøver ikke bekymre dig om noget. De tilknyttede projektledere og formænd vil følge projektet fra A til Z. Og vi har alle kompetencerne in-house, så I har direkte og udelukkende med os at gøre gennem hele processen.

Fordelen ved fagfolk

En erhvervsflytning eller indretning kan blive unødigt tidskrævende, hvis den hviler på virksomhedens egne medarbejdere uden den nødvendige erfaring med at planlægge, koordinere og eksekvere en opgave af det omfang. Når I overlader projektledelsen til os, kan vi bedre guide og rådgive jer gennem de mange beslutninger, der skal tages. På den måde sparer I både tid og penge.

Hvordan fungerer en Frej.dk leverance

Indledende møde

·       Indledende møde med kundens projektteam til afdækning af behov og forventninger.
·       Gennemgang af det samlede projekt fra start til slut.

Planlægning og rådgivning

·       Koordinering af leverandører og leveranceplan.
·       Udarbejdelse af flyttelogistik og projekt tidslinie.
·       detailplanlægning

Hoved Opgaven

Tilsyn
Koordinering
Kvalitetssikring

Opfølgning

Og overlevering

Vi rådgiver dig på vej videre

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din transport- eller flytteopgave.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.